lørdag 10. januar 2009

Utrolig..


hvor oppløftet man kan bli av å betrakte en bukett med lyserosa tulipaner. Tulipaner er en av favorittblomstene her i heimen. Mye mindre lunefulle enn roser, som kan finne på å henge med hodet etter et par timer. Disse er kjøpt på Rema for 40 kr. Skikkelig røverkjøp! Blir garantert flere buketter fremover..
Ha en strålende helg, alle sammen!

6 kommentarer:

 1. Helt enig, tulipaner er nydelige=:-) Har selv kjøpt sånne på Rema til helgen og det ble sååå hyggelig på kjøkkenet=:-)

  SvarSlett
 2. Aha! Da er det like fint hos deg som hos meg..
  Det som egentlig er enda bedre, er at Rema selger litt blomster, sånn at terskelen blir noe lavere for å få med seg sånne vakre buketter hjem på en fredag..:)

  SvarSlett
 3. Tulipaner er den deiligste blomsten jeg veit! Ikke bare er de fine å se på, men de har så herlig lyd! :o) Jeg MÅ ha tulipaner til jul og påske og mine røde juletulipaner står såvidt ennå... :o)

  SvarSlett
 4. oj! Det må ha vært holdbare blomster. Vanligvis holder de jo en uke eller så.. Syns det er strålende jeg! Og som sagt: mye mer stødige enn roser!!

  SvarSlett
 5. Alle tulipaner er vakre men, dette var da et prakteksemplar!

  SvarSlett
 6. Ja, enig i det. Men er det ikke litt sesong nå da? :)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!