onsdag 28. januar 2009

Skidag!

I går var det skidag på skolen, til stor begeistring for storesøster. Ute hele dagen, perfekt temperatur, grilling av pølser og kakao på termos. Det blir ikke bedre enn det i vinter-Norge! Det skal innrømmes at husmor ble bittelitt misunnelig. Kan man ikke arrangere en skidag på jobb også? I det hele tatt synes fysisk fostring i arbeidslivet å være en mangelvare på de aller fleste arbeidsplasser. Men det er lov å håpe..


Her er storesøster fotografert i "blåtimen" på vei hjem etter en vellykket dag. Stilen er upåklagelig: fleece og ullstillongs.. !!

6 kommentarer:

 1. Helt enig med deg i at bedrifter rundt omkring i det ganske land skulle hatt en utedag om ikke annet.
  De kunne jo alikevel gjøre jobben sin selv om de var ute...
  Hvordan det praktisk skulle la seg gjenomføre aner jeg ikke, men ser for meg at taxi sjåfører med passasjerer på sparkstøtting hadde vært et artig syn.
  Eller hva med opplysningen 1881, haha de kunne jo sitte ute i snøfonna og nippet kakao mens de opplyste folk...

  SvarSlett
 2. He, he, jeg kjenner jeg blir veldig vennlig innstilt til idéen om at Opplysningen 1881 sitter ute og gir ut telefonnummer og alt mulig annet som Opplysningen svarer på..:)

  SvarSlett
 3. Kanskje vi skal skippe paneldebatten til fordel for en forfriskende skitur??

  SvarSlett
 4. Tea: tusen takk! Nå fikk jeg en god latter på tampen av dagen her. Syns det var en strålende idé: "2.0sett fra skisporet.."!!!!!!!!!

  SvarSlett
 5. Det er lov å arrangere skidag på jobben. Finn en dag - kanskje helst etter vinterferien - og sett i gang. Flere blir sikkert med i planlegging og alle i evt. aktiviteter.

  SvarSlett
 6. Kjære "Anonym": husmor tar poenget og utfordringen. Skidag skal bli! :)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!