søndag 11. januar 2009

Tilbake til 80-tallet

Hørte denne på radio i går. Plutselig var husmor hensatt til tida med bleika Levis 501, rosa, hjemmestrikka mohairgenser, hockeysveis med permanentkrøll og tjukt lag med lipgloss. Vi skjønte ikke så mye av hva sangen handla om, men at det var alvorlige greier, så vi når videoen ble vist på MTV hvor Pat Sharp var konge...


5 kommentarer:

 1. Å jeg bare elsker den sangen=:-) Gode gamle åtti-tallet!!

  SvarSlett
 2. Når du nevner på bleika Levis bukser...
  Det mest redselsfulle 80-talls anntrekket mitt som jeg kan huske var en mintgrønn tights, BALL genser i lillafarger og røde semskede petterpan støvletter...urg..
  Jeg grøsser men, SANGEN var fin kjære deg!

  SvarSlett
 3. Det hender jeg er glad for at jeg var liten på 80-tallet og unnslapp bl.a. hockeysveisen. :P

  SvarSlett
 4. Hege: av en eller annen grunn er jeg ikke så veldig overrasket over at du digger denne sangen fremdeles! :)
  HKH: jeg vet ikke hva som var verst av mine antrekk, en hvit Poco Loco dress med rosa skrift på eller en rådyr Millet dunjakke i pastellfarger. Jakka var fin, men det var IKKE brunkremen som alltid var tilstede øverst på halskanten.. (LDB selvsagt:)
  Tea: Ja, hockeysveisen var ikke bra. Men vi syns jo at vi var fiine! Og når jeg ser på tenåringsjentene i dag, så er det i alle fall 80-tallselementer å spore på ganske mange av dem. Brunkrem og kreppsveis. Vi trenger ikke å gå nærmere inn på detaljene! :)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!