fredag 16. januar 2009

Du ser det på handlevognene at det er fredag..

Etter en kjapp tur i butikken kan husmor fastslå at det er fredag. Annenhver vogn er fylt opp med tacostæsj. (Ehm..vi var visst ikke noe unntak denne fredagen..) Ellers er helga fylt opp med hyggelige planer - akkurat slik det skal være i januar!
 • fredagskveld på sofaen, husmor har skumle planer om å lokke med seg husfar til å se "Tatt av vinden" - for den er faktisk usett, og følgelig må vi jo tette dette sørgelige hullet i allmenndannelsen..
 • middag med gromnaboene i morgen kveld.

 • "Disney on ice" for lille A og husmor på søndag, mens husfar tar med seg storesøster på kino for å se "Historien om Desperaux".

Blir ikke dette ganske bra, da? Håper dere også har noen hyggelige planer!


7 kommentarer:

 1. Fredager er deilig! Selv har jeg vært på polet og handlet inn litt rødvin for skikkelig fredagskos - og jammen spiste ikke vi også taco, selv om det egentlig er fast lørdagskos hos oss. Men vi kom plutselig på at vi har lovt å komme på Rakfisklag hos familie i morgen kveld (og vi som ikke liker Rakfisk...). Men vi liker å møte folk;)

  SvarSlett
 2. Er heller ikke begeistra for rakfisk, så hva gjør man da egentlig? Spiser tilbehøret? :)
  Men du har rett: er selskapet hyggelig, så glir det meste ned!

  SvarSlett
 3. taco er ganske vanlig fredagskos her også. Det kan jo ha en sammenheng med at jeg innbilte guttungen at taco betyr fredag på spansk da han var liten - for å slippe unna tacomas midt i uka.

  SvarSlett
 4. Fru Storlien:
  Fnis, det er den beste bortforklaringen jeg har hørt på lenge! Tror han fortsatt at det er sånn? Men taco er jo godt da, i alle fall innimellom! :)

  SvarSlett
 5. Jeg måtte etterhvert fortelle at det var ren løgn. Han kan være ganske påståelig, så jeg ville unngå intense diskusjoner i klassen...Men, jeg har noen små hvite de ikke har gjennomskuet også, Må nesten det for å overleve?

  SvarSlett
 6. Ja, helt klart. Gjett om jeg har ganske mange på lager!! :)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!