onsdag 14. januar 2009

Og nå som det gikk så bra..

Husmor er alene hjemme - uten Bilen. Far er bortreist med den ene Bilen vi har. Men det har vært en fin dag. Å gå til jobben gikk faktisk ganske så bra, og hjem likeså. Deilig var det. Det har vært en bra dag på jobb, og sola har gitt vårstemning så det holder. Huset er noenlunde ryddig og klesvasken er tatt. Husmor har til og med fått seg en liten time i liggende stilling i sofaen, (noe som skjer ca hver 3. mnd eller så) ungene har vært fornøyde, i det hele tatt: en fin dag. Men så; idyllen sprekker så det suser, med følgende kryptiske beskjed fra oppvaskmaskina: E24. E24??? At E står for error trenger man ikke videre kunnskaper for å forstå, men 24? Bruksanvisning er borte vekk, og en nærmere titt inn i maskina avslører at vannet står bom fast. Hvorfor skjer sånne ting når handymannen er bortreist? Teknisk innsikt og tilhørende problemløsning er ikke husmors sterke side eller sagt på en annen måte: det er ganske tradisjonell kjønnsrollefordeling her i huset. Men må man, så må man. Med skrujern, internett og pågangsmot kommer man et stykke på vei. Nå suser maskina igjen. Kryss fingrene for at problemet er løst!!


(E24 meg her og der... Grrrr!)

6 kommentarer:

 1. Jeg er veldig imponert over deg. Selv hadde jeg nok løst det på gamlemåten...vasket opp for hånd,

  SvarSlett
 2. Oi oi - synes du er kjempeflink som fikset det selv jeg!! Hadde nok vasket opp for hånd i påvente av handymanns tilbakekomst jeg også.. :P

  SvarSlett
 3. Vel, nå var det ikke så mye å fikse på, egentlig. En knekk på slangen tror jeg var problemet, egentlig. Det virker i alle fall som problemet er løst.. :)

  SvarSlett
 4. Hva er oppvaskmaskin?

  Det er erfaringsmessig veldig typisk noe sånt som skjer når den andre halvdelen er borte! Her er det gjerne lekkasjer i kjelleren eller noe med bilen som er typiske tilfeller!

  Men ellers høres det ut som noe jeg kunne ha gjort; finne fram verktøy og prøvd å fikse... for så å ende opp med å vaske opp for hånd. Men en knekk på slangen hørtes ut som et overkommelig problem det, da.

  SvarSlett
 5. Heidi! Oppvaskmaskin er noe du får når kjøkkenet ditt er ferdig, vel?
  Jeg er eg. ikke så veldig praktisk anlagt, og bør lære meg mange ting. I teorien er jeg veldig ivrig, i praksis derimot.. :)

  SvarSlett
 6. Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!
  nike dunk

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!