fredag 2. januar 2009

Nyttårsfeiring og huleboerliv..

Nyttårsaften er vel overstått og vi er allerede to dager inn i det nye året.. Dette er som kjent tida for å starte med blanke ark, men her i huset glimrer nyttårsforsettene med sitt fravær. Ikke for det, vi er på ingen måter perfekte, og kunne godt ha satt opp et mål eller to.. Men når det er sagt, er vi strengt tatt mer enn nok opptatte med å finne denne berømmelige balansen mellom jobb, barn og fritid. Er det en ting vi ikke trenger, så er det flere "gjøre-ting" på denne lista som oppsummerer livet vårt akkurat nå..

Nyttårsaften feiret vi med en bedre middag hjemme, etterfulgt av godt selskap i Myra. Alle illusjoner om et pent og delikat nyttårspyntet bord ble raskt spolert av en liten frøken som veltet et helt glass med cola over den hvite duken, men maten ble i det minste god!!

men hos naboen var det nydelig oppdekking..

Nyttårsraketter så vi strengt tatt ikke så mye av, det er uvisst om det var finanskrisa eller "pinnerakett"-forbudet som gjorde utslaget. For lille A var det ikke så viktig uansett: same procedure as last year: hun er REDD for raketter!!

Lille Lissi hadde en tøff kveld med myyye oppmerksomhet!!


De to siste dagene har vi gått inn i huleboertilværelsen. Streng kulde og ingen snø er ikke akkurat det perfekte været for småbarnsforeldre med minst en snørrete unge i hus. Vi er sløve, litt matleie og etterhvert veldig uthvilte. Tror sannelig at vi gleder oss til mandagen!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!