torsdag 8. januar 2009

Piken med perleøredobb (men ikke nå lenger..)

Storesøster har hull i ørene. Her om dagen skulle vi ta ut øredobbene for en liten rens og da vi fikk de ut, oppdaget vi at bakdelene var borte vekk. Den naturlige, første tanken var at de rett og slett hadde falt ut, men så var ikke tilfelle. Bakdelene hadde nemlig sneket seg inn i hullene, og videre inn i øreflippene.. Ehm. Den ene satt såpass langt ute at vi klarte å huke tak i den med pinsett, den andre derimot, satt godt kapslet inn i øreflippen. I dag har vi vært hos legen, og med et lite snitt var den heldigvis ute.. Hvordan det kunne skje? Vi tipper på en litt uheldig kombinasjon av renserutiner og påfølgende fikling hos storesøster. Og apropos fikling: vi snakker her om samme jente som to ganger tidligere har vært hos legen for å fiske ut perler av nesa! Men vårt lille drama endte heldigvis godt i dag. Det går nok en liten stund før vi setter inn nye øredobber..

5 kommentarer:

 1. Det hørtes jo mer eller mindre ubehagelig ut.. Forfengeligheten har sin pris.. :D

  SvarSlett
 2. Ja, i aller høyeste grad. Men heldigvis gikk det bra, da! :)

  SvarSlett
 3. Det klarte jeg også, med plast øredobber da jeg var 8 år.. jeg måtte imidlertid kutte i begge øreflippene jeg da.
  Det var selvsagt ikke det minste gøy, men siden jeg var så flink med sprøyter og skjæring og alt fikk jeg en my fair lady dukke av Pappa som jeg hadde ønsket meg en hel evighet - for han var forferdelig bløthjertet på den tiden!

  SvarSlett
 4. Hyggelig pappa!!
  Legen vi var hos hadde aldri vært borti noe lignende, men etter nærmere undersøkelser i slekta fant vi en annen en som også hadde greid det samme. Så helt uvanlig er det altså ikke!

  SvarSlett
 5. Det må ha gjort vondt! det er litt underlig hva disse små klarer å fikle til også. Min frøken er også av den utforskende sorten, men har hittil bare puttet steiner i nesa- De fikk ikke lekgen ut, så det gjorde jeg selv...

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!