lørdag 3. januar 2009

Dannelsesskolen

Husmor tok fullstendig feil da hun påstod at vi i Myra ikke har noen nyttårsforsetter. Det viser seg nemlig at husfar har et prosjekt på gang: nå er han lei av urimelig, lei og vilter oppførsel når Myra-ungene er ute i offentligheten. Myra-ungene (vi snakker om de to minste her..) skal lære seg dannelse, og dannelsesskolen hadde oppstart i dag, med kafébesøk og ærend i diverse butikker. Han har et poeng, husfar. De siste årene har vi ikke vært spesielt flinke til å ta med ungene ut "blandt folk", og det har heller ikke vært gøy når minst én har stukket av, mens den andre har sutret fordi hun ikke har fått ditt eller datt. Men nå er det slutt altså. Det blir nok koseligere for alle sammen når husfar lykkes i sitt prosjekt. Han får i alle fall full oppbakking av husmor. (Hvordan det gikk i dag? Ganske så bra, faktisk. Vi gleder oss til fortsettelsen..)

Det er så utrolig vanskelig å sitte rett opp og ned og vente på servering..!!

ÅÅååååå - det klør sånn i kroppen min!

3 kommentarer:

 1. Dannelse er aldri feil!
  Synes Husfar fortjener en klapp på skulderen som har tatt opp kampen.
  Lillebror hos oss er 8 og har fremdeles bitte små maur overalt på kroppen så fort det dreier seg om å sitte stille i mer enn 10 min.
  Det bare går liksom ikke, så vi jobber en del med det vi også!

  SvarSlett
 2. Hehe, jeg leste først danseskole og en klassisk danseskole går vel litt under samme kategori. Men dannelse er bra! Hvis husfar lykkes, har jeg en mann og 2-3 unger jeg kunne tenke meg å sende over til kursing! ;o)

  SvarSlett
 3. Godt å vite at det bare ikke er oss som sliter med dette! Og av og til er det faktisk både riktig og viktig å ta tak.. Det viktigste er vel at vi begge to er konsekvente og samkjørte.. :)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!