mandag 26. januar 2009

Hjemmekontor eller sykt barn?

Denne uka begynner ikke så bra, med en feberhet liten A. Det ser ut som om influensaen har gjort sitt inntog i Myra, for å si det sånn. Så her sitter husmor og forsøker å jobbe litt, samtidig som lille A sover seg gjennom dagen. Men hva er slike dager egentlig? Leveres det egenmelding med kryss for "sykt barn", eller har man faktisk gjort en innsats for jobben? Husmor syns det er vanskelig å avgjøre - for sannheten er at det er noe midt i mellom. Og det finnes som kjent ikke noe kryss for sånt..

5 kommentarer:

 1. Hos oss praktiserer vi halve omsorgsdager. Uansett, god bedring minstejenta. Anita

  SvarSlett
 2. Det virker som om du har hatt hjemmekontor i dag - jeg har da fått opptil flere oppklarende mailer fra deg i løpet av dagen!! God bedring til alle sammen, og så må du ikke bli syk!! :)

  SvarSlett
 3. Anita: Halve omsorgsdager var en kjempegod idé, for det er ofte faktisk det. Om ikke annet sjekker jeg i alle fall epost og besvarer den så godt jeg kan, og det tar fort litt tid, det og!
  Tea: Jo`a. Og jeg sitter her ennå. Med jobbing altså. Har ikke tenkt til å bli sjuk, har ikke tid til det, vettu!

  SvarSlett
 4. Hehe, kjent problemstilling. Og et godt forslag fikk du også :)Gøy å bli lagt til blogglista! Ha en strålende uke!

  SvarSlett
 5. Huset på Kollen: Takk det samme! Og bare hyggelig: syns du har en veldig fin blogg som det er morsomt å stikke innom!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!