mandag 19. januar 2009

Så flinke vi er!


(Fotografi: André Karwath aka Aka)

Dette oppmuntringsinnlegget går ut til alle dobbeltarbeidende husfedre og husmødre der ute!Det er januar, det er mørkt når du reiser om morningen og mørkt når du kommer hjem. Snøen laver kanskje ned, og det er fryktelig lenge til sommeren. Du har tusenvis av ting å gjøre på jobben og huset kunne definitivt trengt en rundvask. Du klarer ikke helt å lage de sunne middagene du hadde planlagt og mye går i det hele tatt på halv tolv. Kanskje har du dårlig samvittighet for at du ikke klarer å følge opp ungene på den måten du syns du burde, og strengt tatt burde du ha trent i dag også... Høres det kjent ut?

Slutt med å tenke sånn! Tenk heller på hvor mye du faktisk klarer å få gjort i løpet av en dag! Vær fornøyd med det du oppnår, for det er sannelig ikke lite, hvis du bare tenker etter. Sånn. Føles det bedre nå? Og snart er det februar. Da er det definitivt lysere og energien som du syns du mangler akkurat nå, kommer snikende tilbake...

4 kommentarer:

 1. Hehe, bortsett fra en effektiv søndag, så er det akkurat sånn det er! Det ble forresten ferdigpizza i dag (også). Men det er ikke verst (med eller uten æ...?)at jeg klarte å sette på ovnen og putte den inn! ;o)

  SvarSlett
 2. Gjelder dette bare for mødre og fedre eller.. :P

  SvarSlett
 3. Hva skulle vi ha gjort uten deg Heidi, som gir oss slik en god vitaminpille. Innen våren er tilbake, får vi bare kose oss med vinteren så lenge. Den har jo noen gode sider og;o)

  SvarSlett
 4. Heidi: da har du vært flink! Såvidt jeg vet, er det ingen som har tatt skade av å spise en ferdigpizza i ny og ne. Jeg tror det er verst uten æ:)
  Tea: nei! det er bare å ta til seg for dere "andre" også! Er helt sikker på at du har fått gjort mye nyttig i dag, som hver eneste dag! :)
  Marianne: Takk for det! Og du har helt rett. Vinteren har definitivt sine gode sider :)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!