mandag 26. januar 2009

Ny utfordring..


Dette er vel nærmest for kjedebrev å regne, men denne utfordringen har husmor altså fått av Marianne. Samt et hyggelig bilde til å henge på "veggen". Tusen takk! Utfordringen går ut på å nevne 5 ting man ikke kan klare seg uten, og dette må bli som følger:

1) Familien min. Mann&barn.
2) Lønn
3) Jobben: nr. 2 og 3 henger vel strengt tatt sammen, men alle de som kjenner husmor vet at hun går på veggene etter å ha tilbragt en dag for mye hjemme.. Så, det handler ikke bare om lønn.
4) Bøker. Skikkelig bokorm, som alltid har ei bok på lur. Eller to eller tre..
5) Trening: dette hadde vel strengt tatt vært et ikke-tema for et par år tilbake, men etter å ha holdt på jevnt og trutt de siste to åra, må en jo si at det har gitt sine resultater..

Husmor sender stafettpinnen videre, til Prinsessen av Makedonia (som alltid har et morsomt og litt skjevt blikk på livet) og Fru Storlien (et nytt bloggebekjentskap som imponerer med kreativt virke og god skriving på bloggen sin!)

Og apropos "Fabulous". Husker dere disse damene?

3 kommentarer:

 1. Takker og neier! har svart og sendt videre. hyggelig at du liker bloggen min!

  SvarSlett
 2. Ca. 1000 takk må jeg si da!
  Dette var stas...
  Jeg kan herved meddele så mye som at oppdraget er utført, og at jeg har sendt det videre.

  SvarSlett
 3. Heisann, damer! Det var vel fortjent til dere begge! :)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!