torsdag 22. januar 2009

Pris!

Husmor smiler fra øre til øre i dag! Mia i Myra-bloggen mottok i dag sin første utmerkelse i "bloggeland" - nemlig "Nobelprisen i mammablogging"! Utmerkelsen ble mottatt fra Foreldremanualen, en kjempefin blogg som husmor definitivt skal følge videre. Tusen, tusen takk, damer!Samtidig er det på sin plass å oppsummere blogginga så langt. Hvorfor blogger man, egentlig? Og er det virkelig interessant å lese om en husmors betraktninger rundt livet i Myra? Denne bloggen er først og fremst en slags kollektiv dagbok over livets små og store videverdigheter. For ei dame med ekstremt dårlig hukommelse, så er bloggen et fint verktøy til å huske på alle disse små episodene som man dumper borti i hverdagene. Dernest er det en fin måte å få dyrket skrivegleden på. Husmor hadde nesten glemt hvor gøy det er å skrive! Og når man i tillegg får skrevet om litt musikk, litt film, litt bøker og alt det andre som som interesser én, så er det jo bare gøy! En ny hobby, rett og slett. Og mammablogging? Vel, husmor skal fortsette å skrive litt om M, I, og A også. Mia i Myra, rett og slett. Og dere! Det er veldig gøy, koselig, rørende og morsomt å få tilbakemeldinger på det man skribler om. Tusen takk, så langt!

Men nå er det på tide å bringe denne prisen videre. Det er ikke så lett, for det er mange som fortjener ros for det de skriver om. Men siden dette er en pris for mammablogging, går den videre til ei som ble mamma for ca ett år tilbake, og hvis blogg har handlet mye om det nye livet som mamma. Så applaus! Prisen bringes videre til Snåtas univers!

4 kommentarer:

 1. Tusen, tusen takk H! Veldig snilt av deg;-) Nå skal mammaen snart begynne å jobbe igjen og la pappaen stelle hjemme. Jeg tror det skal gå bra det også.

  SvarSlett
 2. HKH: Tusen takk!!
  Snåta: Bare hyggelig og vel fortjent. Du har blogget så jevnt og trutt at nå var det sannlig på tide! :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med pris! Bøyer meg i støvet! ;o)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!