søndag 18. januar 2009

Prinsesser på isen

Eller Disney on ice, for å være helt nøyaktig. I dag var det en stor dag for alle små og litt større prinsesser i Oslo Spektrum. Fullt hus, foreldre med stadig slankere lommebøker og små jenter (og noen gutter) som hoppet forventningsfullt rundt. Det er moro, men også j.. dyrt! For tro ikke at du kommer unna med å kjøpe minst én prinsesseting til den unge håpefulle. Vi som er "erfarne" mødre på Disney on ice, vet å smugle inn medbrakt godis og drikke, for ellers kan du bli veldig blakk. Lille A syns fremdeles det er bittelitt skummelt (høy lyd og mye "pang" fra isen), men skal tro om hun ikke ble litt inspirert allikevel. Det var i alle fall på med prinsessekjolen da vi var vel hjemme!


6 kommentarer:

 1. Jeg var der på lørdag jeg.. Er jo tross alt en stor Disney fan så får med meg Disney on ice hvert år hvis mulig.. :D
  Det er utrolig bra show.

  SvarSlett
 2. Ja, hvis man er fan, blir det jo ekstra gøy, det skjønner jo til og med jeg! Men showet er flott, det. Det er alt stæsjet rundt jeg setter et lite ? ved.. :)

  SvarSlett
 3. Ja, er enig der, det blir litt vel for mye med alt stæsjet. Jeg har pleid å kjøpe kopp med is i, hadde planer om å ikke gjøre det i år, men selvfølgelig så hadde de jo en flaske da, som jeg ikke hadde, som jeg ikke klarte å la være å kjøpe.. Er litt svak når det kommer til stykke der desverre. :D men men.. Får prøve meg neste år med null kjøp. hehe.. :D

  SvarSlett
 4. He, he, du ser vel av bildene at også vi måtte gå til innkjøp av en tryllestav...

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!