fredag 13. august 2010

Venezia

I sommer fikk vi en dag i Venezia. Det er fint (og litt uvirkelig) å tenke på. Å kjøre inn i lagunen med båt fra Adriaterhavet er som å være midt i en film. Du tror det knapt er sant. Det er så vakkert at du får lyst til å gråte. Jeg har ventet på at min bedre halvdel skulle legge over sine bilder på maskinen, for han fikk tatt så mange flere bilder enn meg, som hadde utladet kamera og bare mobiltelefon til hjelp. Men dette får duge. I Venezia fikk vi 5 hektiske timer. Jeg tror vi rakk ganske mye. Vi har sett Rialtobroen, kjørt på kanal Grande, sett Markusplassen, spist lasagne i en ekte italiensk kneipe, kjørt avgårde med gondol og drukket champagne. Vi har tittet inn i bakgatene, sett studioleiligheten der vi skal trekke oss tilbake en dag.

Denne turen kostet oss (nesten) like mye som en weekendtur til ett eller annet sted. Om det var verdt det? Et unødvendig spørsmål til ei dame som har drømt om denne byen i 20 år.


4 kommentarer:

 1. Kjekt for deg at du endeleg fekk komme til denne byen! - og jammen fekk du med deg mykje i løpet av få timar:)

  SvarSlett
 2. ....vakker by! Lenge siden jeg har vært der, men en glemmer det aldri.... God helg!

  SvarSlett
 3. Gidder du å sende meg en mail? Har noen Kroatia-spørsmål....

  SvarSlett
 4. ShyB: det var sikkert lurt å slenge seg med på guidet tur. Sjøl om jeg egentlig er litt motstander av det!
  Marit: ta en ny tur! Ønsker deg ei fin uke, jeg ble for sen med å ønske god helg tilbake!
  Pia: :-)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!