torsdag 19. august 2010

Frekke, frekke tjenesten

Snåta har testet ut en webtjeneste som heter "Hva vil barnet hete". At Snåta tester ut denne er ikke det minste rart, all den tid Snåta er gravid og kan nedkomme når som helst. Jeg, derimot, har tre unger og har ingen som helst planer om å øke dette antallet ytterligere. Likevel ble jeg nyskjerrig på tjenesten som hevder at den ved hjelp av å scanne din gravide mage kan fortelle deg hva barnet egentlig vil hete. Altså, ikke det du vil at ungen skal hete. For her kan jo meningene være delte.

Jeg klikket meg ivrig videre, og før jeg visste ordet av det, fikk jeg scannet magen min også.
Jeg tenkte selvfølgelig at maskinen ville oppfatte at det ikke var noen unge der inne, men at magemålet forøvrig kunne tilskrives tre fødsler og et liv i sus og dus.

Men nei da. Tjenesten fortalte meg at babyen min ville hete Ingrid. Da syns jeg det begynte å bli litt skummelt, for en av mine unger heter nettopp Ingrid. Så jeg testa igjen. Da fortalte maskinen meg at babyen min ville hete Marius. Marius er ikke veldig langt fra det min førstefødte heter.

Nå kan jeg bare konkludere med at denne tjenesten er en smule småfrekk. Gravid du, liksom.

8 kommentarer:

 1. Haha, jeg fikk Ole, Trine og Inger! Og kunne vel holdt på i det uendelige.... Fantastisk vitenskapelig framskritt det der.

  "Jeg vil hete Ole"

  SvarSlett
 2. Jørn, Ivar og Trond... Ja ja=;-)

  SvarSlett
 3. Hi hi, enda morsommere var det nesten at scanneren fant en baby i magen til mannen min som vil hete Inger...En nyhet for riksavisene, spør du meg;)

  SvarSlett
 4. He he, dette var gøy! Jeg fikk (eller skal få?) Vemund, Nils, Bosse og Katrine. Ga meg der. Stemte jo godt med 3 gutter og ei jente. Stemte ikke så godt med navna. Ikke scanna jeg noen mage heller.

  SvarSlett
 5. Fjortisem min venter ei jente som skal heite Unni, hohoh for nåke tyl!

  SvarSlett
 6. Hahaha....Det jeg lurer på nå er om folk virkelig la magene sine inntil skjermen å faktisk scannet den. eg brukte hodet - bokstavelig talt. Og inni hodet mitt ligger det ei lita jente som vil hete Unni! :)

  SvarSlett
 7. Fy fillern for noe tull, "skannet" liksom hånden, og andre gangen skannet jeg ingenting;o) Går folk på noe slikt?

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!