søndag 29. august 2010

Og så blei vi lurt? igjen?

Etter en relativt begivenhetsløs helg kan vi herfra rapportere at vi har blitt eiere av et unikt kunstverk som ble solgt til oss via en relativt insisterende ung franskmann som kom på døra vår i ettermiddag. "The main goal is to feeeeeel the aaaaart". "I do nøt sell. I promøøte the aaaaart".
Jepp. Så der gikk vi i fella - igjen. Det er ikke lenger enn siden fredag jeg gjenopptok historien om fiskemannen som kom på døra. Så skjer altså dette. Nå har vi vikla oss inn i en historie som kuliminerer med at rammemaker Dori kommer til oss neste mandag.
Vi avduker kunstverket så snart det er plassert bak glass og ramme.

Og dette veit vi tross alt: fisken var bra. Kan hende at bildet er bra også? I alle fall har vi en historie på lager i seinere lystige lag.

5 kommentarer:

 1. Kan hende bildet er bra?! Har dere ikke sett det...eller følt det ennå? ☺

  SvarSlett
 2. Kunst på døra? Hmmm, sikkert verdifullt. Det MÅ det jo være! Mannen gjorde et varp en gang der. Og endte opp med en blåmalt delfin i trefinér...

  SvarSlett
 3. Jeg tror fiskemannen og kunstmannen er a) allierte eller b) familie. Evt har de c) møttes på et arangement for dørselgere der de har utvekslet erfaringer om hvem som kjøper hva.

  Så nå er det gjort, bare tenk hva som kommer til å stå på trammen de neste ukene!

  SvarSlett
 4. Det blir kjempespennende, jeg gleder meg til å se "the aaaart" på veggen=:-)

  SvarSlett
 5. Næmmen naha, jeg har stadig sånne folk på døra tiltross for at jeg ikke kjøper noe som helst.
  Sistemann jeg sendte bort ville selge meg tegninger han mente på å ha laget selv, mens det var nokså tydelig at det ikke var tilfelle.
  Jeg sa(å nå må du følge møye med)I`m sorry but NO cash! And now I eat!(jeg måtte forenkle engelsken min, da han ikke forsto det jeg sa 1.gangen) Det funket og han gikk.
  Jeg ser imidlertid fremimot å se hva du egentlig har kjøpt og ikke minst om å høre hvordan møte med rammemaker Dori går..

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!