onsdag 11. august 2010

Et kupp!

Etter et hett tips fra min veldig snille nabo er vi nå eiere av to fancy matbokser fra Rema 1000 av den nette sum av 39,00,- pr. stk. Med kjøleelementer. Og to kammere! Ikke visste jeg at det var nettopp dette vi trengte, men det er det nok. Her blir det sving på matpakkene fremover, og det er sikkert ikke lenge til jeg starter med å skjære opp gulerøttene slik at de blir sånne nusselige små blomster dere vet. Når jeg tenker meg om, trenger jeg én boks til. Jeg har da vitterlig tre unger. Ikke to. Og alle skal ha med matpakke.

Husets yngste beboer er vilt begeistret for nye matbokser. Tommel opp!

Med to kammere. Og kjølelementer. Bedre enn detta blir det knapt.

9 kommentarer:

 1. Knallfine mat(pakke)bokser! Dette var da et kupp. Vi forventer høyoppløselig bilde slik at vi kan studere kunstverkene du skal ha nedi :)

  SvarSlett
 2. Fikk lyst på matboks jeg også!

  SvarSlett
 3. Kjøleelement ja, den var ikke dum.

  Og ja, det MÅ være Chanel, alt annet er helt ut, he he.

  Om noen leser min kommentar nå så tror de vel jeg er helt sprø, Chanel matboks liksom.....

  SvarSlett
 4. Sikkert kjekt å lage matpakker nå da? Og som Trine nevner: du må dokumentere den flotte og kunstneriske nistematen du lager nå fremover! Gleder meg til å hente litt inspirasjon! :)

  SvarSlett
 5. Sånn skal jeg også ha! Lurer på om min lille Rema har det...

  SvarSlett
 6. Den skal definitivt inn i huset her og... holdt på å kjøpe en matboks til 400,-, så ja- hva ville verden vært uten snille naboer??

  SvarSlett
 7. Trenger flere matbokser i huset jeg også. Godt tips. Tror jeg må innom rema1000 i morgen og skaffe meg noen jeg også! Så også noen (uten kjøleelementer) på nille til ti pr stk, men de var selvfølgelig utsolgt.
  Takk for tipset!
  Tonje

  SvarSlett
 8. Dette må da være et typisk eksempel på hverdagslykke? Jeg løper til Rema jeg også!

  SvarSlett
 9. Alle sammen: dere trudde vel ikke at jeg skulle lage fancy matpakker? Må jeg det? Håper alle fikk tak i hver sin boks!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!