søndag 5. desember 2010

5. desember

Dagens juleaktivitet: vaske kjøkken. Du kan gjøre langt koseligere ting enn det den andre søndagen i advent. Jeg skal ikke skryte på meg at vi vasker ned huset til jul her i Myra. Det har vi vel strengt tatt aldri gjort, bortsett fra de gangene vi har flytta.  Vi tilhører dessuten ikke dem som vil "vaske når våren kommer". Glem det, om våren vil vi være ute! Så derfor vasker vi litt ekstra mot jul. Og et rent kjøkken vil jeg gjerne ha, nå som det lakker og lir mot juleaften - særlig med tanke på all den maten som skal lages i de kommende ukene. Det er greit å steke ribba i en ovn som ikke er inngnidd med Grandisrester og slikt.

4 kommentarer:

 1. He, he! Då er du som meg. Har vel heller aldri vaska ned huset. Har vaska ned enkelte rom før eg evnt skal male, men det er lenge sidan eg har hatt den ånden. Her tar vi litt her og der etterkvart som ting vert veldig tydlege.

  SvarSlett
 2. Ja, ja, lykke til med vasking...
  Vaske ned hele huset, hvem gjør nå det?! Bortsett fra ved flytting, da.

  SvarSlett
 3. Her vaskes det av andre enn meg. Det er min husmorluksus. Vanligvis kommer det en engel annenhveruke, men nå mot jul er dte hver uke og hun har en plan. Som jeg ikke rokker ved, med den dypeste respekt. Så da blir det jul i alle ffall.
  Og stekeovnen er ren. Så ren at vi tilslutt måtte gjemme ovnsresen.

  SvarSlett
 4. Lurt. Godt å ha reint kjøkken til jul. Har planer om å ta kjøkkenet vårt siste helga før jul. Så gjenstår bare å se om vi får det til... Det trengs iallfall.

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!