onsdag 15. desember 2010

15. desember

Etter nok en juleavslutning i ettermiddag har det slått meg at kveldens juleaktivitet bør bli baking. Her finnes det ikke en eneste kake i noen boks. Her fins det bare et vindskeivt pepperkakehus. Lussekattene spiste vi opp.  Jeg fant en deig som lover deg 4 forskjellige sorter ut fra grunndeigen. Dette kan bli til noe. Men hvorfor er det bare damene som baker til jul, egentlig? Eller i det minste tenker på at det bør gjøres?
Fint julekakebilde fra Tine.

5 kommentarer:

 1. Min sunnmørsmann må ha julemanna. Det får han når han baker dem selv. Det slår ikke til som verdens beste kaker for meg, men gir ham uendelig glede i å få alle sammen selv. Vi har sjelden noen igjen til selve julen, de forsvinner lenge før det.

  Resten baker jeg - om det er noe rest... pepperkaker... får se om det blir noe mer i år. Jo krumkaker!

  SvarSlett
 2. eg forventer at du får mange tilbakemeldinger om menn som baker til jul nå, men det er på samme måte hos oss som hos deg...
  Dei få gangene vi har laga smultringer har han vært med på "smultingen" :)
  Ha ein fin bake-dag!

  SvarSlett
 3. Jeg tror ikke menn bryr seg så mye om alt det "småtteriet" rundt jul - baking, handling, julekortskriving,innpakking av gaver, julekalender. De vet vel at det blir jul uansett. Og det har de jo rett i...

  SvarSlett
 4. Der sa du noe!
  Hvorfor kunne ikke mannfolka ta seg av noe av dette?
  Problemet er vel at da ender vi opp med uhorvelig mye potetgull og peanøtter er jeg redd.
  Synes jeg ser Prinsen lage sara Bernard feks.
  NEI - det blir bare gris(som JEG må rydde opp)

  SvarSlett
 5. Hvorfor bare damer baker til jul har jeg ingen forklaring på. Det bare er sånn. Det er vel oss damene som står for juleforberedelsene sånn i det hele og store, er det ikke? Gubbene gjør bare det de får beskjed om.

  Hilsen hun som er ferdig til jul.

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!