mandag 20. desember 2010

20. desember

Noen tradisjoner skal du holde på. Noen tradisjoner kan du bryte. Dagens juleaktivitet her hos oss vil nok få noen til å rynke på nesa. Dette skal du, når du følger tradisjonen, bedrive på lille juleaften. Ikke den 20. desember. Men jeg veit av erfaring at lille juleaften er en travel dag. Så travel at det sjelden har blitt en koselig syssel på tampen av en lang nok dag. Derfor pynter vi treet i kveld. Fordi vi har satt av tid til det. Og det blir bra, det og.
Årets tre, foreløpig uten lys og pynt, og en anelse på skakke? Som alltid har vi brutt alle regler hva håndtering av juletrær angår. Vi kan derfor påregne en anselig mengde barnåler i huset i overskuelig framtid.

3 kommentarer:

 1. Treet var litt silulettisk og vanskelig å se, men jeg legger merke til at du har en del bokhyller! Jeg har alt for få! Og alt for mange bøker... Blant annet ti bæreposer etter søsteren min som venter på å komme hjem til meg bare jeg på et magisk vis får tryllet plass. Akk ja, sann...

  SvarSlett
 2. Lykke til med juletrepynting!
  Og god jul!

  SvarSlett
 3. Oi,oi, du har mange bøker :)
  Lykke til med juletreet.

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!