fredag 3. desember 2010

3. desember

Dagens juleaktivitet: (nok et) julebord. Det forrige julebordet var den cowboyfesten, dere vet, og den har Heidi skrevet om, så da trengte ikke jeg å gjøre det. Nuvel. Kveldens tema skal være glamour. Fylkeskommunalt ansatt som jeg er, er det fint lite glamour i mine klesskap. Legg til det faktum at kveldens kjole er 12 år gammel, så er det skralt med glamour igjen. Å kjøpe flagrende glamourgavanter i sprengkulde fristet heller ikke nevneverdig. Det er en aldri så liten utfordring å finne sin indre gudinne en fredag kveld i desember, dessuten. Mørke ringer under øya, statisk hår, støvete legger og vokslignende preg i huda er fint lite glamourøst. Men veska mi glitrer, i alle fall!

2 kommentarer:

  1. Et strålende smil er vel glamorøst nok, tror du ikke? Og om du går en halvtimes tid i sprengkula med en blyant mellom tennene, så har du den inne. Kos deg!

    SvarSlett
  2. Veldig så mye partying på deg, da! Eller det er kanskje meg det er veldig så lite partying på...
    Uansett, måtte din indre gudinne poppe fram og ut i løpet av kvelden!

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!