søndag 15. mars 2009

Essensen av Ikea på en lørdag, vi bygger og bor, får en smak på våren og fotballen er fremdeles rund..

Nok en helg er tilbakelagt, og vi er klare for ny arbeidsuke. Denne helga har ikke bydd på de store utfluktene, men for husmor sin del var turen til Ikea mer enn nok. En halv time for å parkere, dertil tilhørende kaos i butikken, og svett avslutning ved en ny selvbetjeningskasse gjorde sitt til at denne husmora kommer til å tenke seg om før hun drar til Ikea neste gang. (Men vi tror fremdeles fullt og fast på at Ikea har løsninger som kan gjøre livet vårt mer organisert..)(Ikea, lørdag ettermiddag. På linje med en polekspedisjon, nærmest. )


Den heltemodige husfaren har gitt seg i kast med prosjekt bod. Her skal det bli hvite vegger, grått gulv og utrolig smarte løsninger for oppbevaring av klær, sko, og "vasketing".


(Vi registrerer at når et prosjekt har startet opp, så har rotet en tendens til å spre seg til hele huset.. Ganske rart, siden vi "menger" oss over tre etasjer.. )

Og mens husfar har malt, har vi andre har kost oss ute i sola i dag, nyyyydelig..

Ellers konstaterer vi at fotballen fremdeles er rund og at første serieomgang er unnagjort. Det er et vårtegn, det også.. Men nå er det ny uke og nye utfordringer. Bl.a skidag på jobben. Sånn går det når man er stor i kjeften..

6 kommentarer:

 1. Deilig med ny bod, men ikke fullt så deilig med svett tur til IKEA skjønner jeg.
  Ja, fotballen er rund og jeg håper den er like rund i morgen når Sandefjord møter Brann - da skal vi på stadion for å se - sessong biletter og greier vet du!

  SvarSlett
 2. Foretrekker mandag formiddag på Ikea ass.. Synes du er tøff som beveger deg i det ormebolet der på en lørdag=;-)

  SvarSlett
 3. Her har fredag kveld seilt opp som IKEAfavoritt ( hvis vi må dit). da er det mye på tv, og stort sett bare enslige menn som cruiser rundt på IKEA. Velsignet fritt for unger, nyforelskede par som går i bredden og andre uroelement i min jakt på stuff!

  SvarSlett
 4. Prinsesse: ja, da har dere sikkert gledet dere lenge til sesongstart allerede :)
  Hege: mandag formiddag jobber jeg jo, da.. :)
  Fru Storlien: er så enig med deg. Fredag kveld på Ikea kan være toppers! Men denne fredagen var jeg på Strømmen Storsenter i stedet. (noe jeg også måtte rekke i løpet av denne helga) Og da var det faktisk bedre på Ikea på en lørdag, enn det Strømmen Storsenter er.. :) Jeg overlevde. :)

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!