mandag 16. mars 2009

Mandag den 13.

Huhei. Tøff start på mandagen og uka forøvrig. Før klokka er 8 har vi hatt to uhell i heimen. Husmor fikk en skrape i panna av den meget motvillige Mia i Myra (og det sviiir, og arr blir det sikkert også..:( ) mens storesøster skled i trappa og har lært at ullsokker ikke er tingen ha på seg når man bedriver trappegang. Tror vi må sitte helt i RO resten av dagen dersom dette skal gå bra..

5 kommentarer:

 1. Hei;)
  Jeg har titta innom bloggen din av og til gjennom Prinsessen uten å legge igjen noen kommentar,men nå måtte jeg bare si at jeg føler med deg. Sånne dager er ille,får håpe det ikke skjer noen flere uhell da.
  Ha en god dag,det som er igjen i hvertfall.

  SvarSlett
 2. Hørtes ikke bra ut... God bedring

  SvarSlett
 3. Kjære alle sammen: takk for det:)Resten av dagen foreløp smertefritt, lille I har fått noen blåmerker, mens mora får leve med et skikkelig teit kloremerke midt i planeten. Til Lisbeth og Hanne: velkommen til å kommentere flere ganger, det setter denne husmora pris på, vet dere :)

  SvarSlett
 4. Etter dette kan alt bare gå oppover! Og resten av uka går som en lek! :o)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!