tirsdag 3. mars 2009

Det som gjør deg glad

Av og til skjer det helt overraskende ting som gjør deg så innmari inni sjelen glad. Et slikt øyeblikk opplevde husfar&husmor på fredag. Da ble vi spurt om å være faddere for ei lita jente som er født for litt siden her i Myra. Totalt overraskende, men så utrolig hyggelig! Vi takket for tilliten og svarte jublende "ja", selvsagt.

Av andre hendelser som har gjort inntrykk i det siste, i alle fall for husmor, var to overraskende klemmer. Begge klemmene var veldig hjertelige, og kom fra personer som husmor ikke kjenner så godt, men begge klemmene uttrykte at "jeg er glad for å se deg". Sånt varmer.

I det store og det hele burde vi alle være flinkere til å glede hverandre. Et lite kompliment, en god klem - det kan utgjøre hele forskjellen på en god og en dårlig dag..

Her er ei jente som gjorde husmor glad i dag. Med selvalgte klær i beste "Pippi"-stil, gul lue, solbriller og smilet på plass er lille A klar for våren!!

4 kommentarer:

 1. Og det var to foreldre som satte utrolig pris på at dere sa ja=:-))

  SvarSlett
 2. Hege: :) Vi gleder oss!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med fadderoppdrag. Vi valgte også naboer som faddere til yngstemann, de har blitt gode venner og er på en måte mye mer frivillige faddere enn slektninger som man på en rar måte må spørre...

  SvarSlett
 4. Fru Storlien: tusen takk for det. Du har et poeng, det er ikke alle slektninger som man har et like nært forhold til. Og for oss er det slik at naboene betyr mer i hverdagene enn det familien ellers gjør. (vi har familie langt unna!)
  Vi gleder oss, gjør vi! Dette var stas! :)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!