søndag 8. mars 2009

En søndag i mars..

Fin, fin søndag og tur med Myra-banden. "Å så nydelig det er ved havet" utbrøt lille A da hun så bekken, før hun i neste øyeblikk la til: "jeg er jaggu heldig som får gå på ski".. Aking, litt skigåing og grilling av pølser i lavoen. En søndag i mars kunne ikke være bedre enn dette!


5 kommentarer:

 1. ååååå det så vel deilig ut!
  Vi kan ikke skryte på oss å ha gått på ski er jeg redd, men neste helg kanskje?

  SvarSlett
 2. Prinsesse: det er sikkert mulighet for det både neste helg og mange helger etter den igjen! Det snør, det snør! I alle fall her! :)

  SvarSlett
 3. Åååååååå, jeg hadde og lyst til å være med... Ble temmelig pottesur da jeg så snøen som blåste rundt på utsiden=:-(((
  Ja ja, det kommer vel flere sjanser=;-)

  SvarSlett
 4. Tror lille A. har et godt poeng - hun er heldig om får gå på ski. Det er jo ikke helt sikkert at vi får en slik vinter på ei god stund igjen og det er jo godt for dissa små å komme seg på tur, og det er veldig lett å bli begeistra som voksen og, for det er jo kos:)

  SvarSlett
 5. Hege: det blir garantert flere turer og mer moro! Det er jo så hyggelig når vi reiser i felles flokk!
  C-mor: det var sikkert ikke manglende snø som var i A sine tanker, men det er et godt poeng! Håper vi får en slik vinter til neste år også.. For første gang på lenge går i alle fall ikke jeg og niventer på våren!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!