fredag 6. mars 2009

Exit - grå hår?

Joico Re:nu age defy system


Japanske forskere har visstnok funnet en metode som reverserer de "små grå". Husmor seg for seg muligheten for å slippe hjemmebasert hårfarging med miksing, triksing, pensling og ditto tilhørende plastikkhansker, samt mer eller mindre lekre T-skjorter og for ikke å glemme: tidtaking. Husmor føler seg nemlig ikke særlig distingvert med sine grå, så dette har absolutt noe for seg. Men tror vi på det - sånn egentlig?

4 kommentarer:

 1. Frisøren min, har vært på kurs hun ang. den serien der...
  Og jeg ble annbefalt å prøve!
  Det har desverre begynt å komme noen grå hår i topplokket som KUN sålangt har kunnet kamufleres ved hjelp av farge.
  Ikke engang tiaren min hjelper nevneverdig mot disse fiendene som stikker seg frem der en minst ønsker det!
  Så fort lommeboken tillater det skal den serien prøves..

  SvarSlett
 2. Huff, dette kom for sent. Jeg sluttet å farge hår for tre år siden og er nå lett og tett gråmelert. Håper å bli platinablond før fylte femti ( da har jeg god tid ) Men selvsagt, trivdes jo bedre som ung og mørkeblond.

  SvarSlett
 3. Må ha det! Bare må ha det! Selvom det kanskje kan være litt skummelt å finne ut hvordan den OPPRINNELIGE hårfargen var...? ;o)

  SvarSlett
 4. Prinsesse og Heidi: dere får gi meg en tilbakemelding etter endt testing:) Opprinnelig hårfarge? Husker ikke!
  Fru Storlien; jeg tror egentlig at det er for sent for meg også.. Det er som med alt annet: vi visste jo aldri å sette pris på det vi hadde! Gjelder mer enn bare håret, det! :)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!