tirsdag 31. mars 2009

Sammenbrudd og digital navlestreng..Posted by Picasa
Fars (ehm) ferdigheter tok knekken på routeren på lørdag ettermiddag. Dermed har vi levd uten trådløst nett i hele to dager, før det hele var på plass igjen i går kveld. Takk til den gode naboen som leverte support og en digital navlestreng til ungdommen i huset, slik at vi kunne holde han i live disse to dagene...

7 kommentarer:

 1. Ja tenk sånn var det en gang i tiden.
  Husker den gang det heller ikke fantes trådløs telefon, vi hadde en sånn "trådsnelle" som jeg dro med meg overalt for å slippe å sitte i telefonen med voksne ører i nærheten!

  SvarSlett
 2. Hm, den snella husker ikke jeg helt, men det jeg husker er at telefonledningen ble lengre og lengre... Godt at det er noe som har blitt enklere.. :) (selv om det svikter iblant!)

  SvarSlett
 3. Av en nysgjerrighet - hvilken unnskyldning hadde far i huset? Du ville ikke tro hva som ville blitt kokt sammen av gode grunner her!

  SvarSlett
 4. Fru S: han prøvde ikke å finne opp noen unnskyldninger en gang, det hele var ganske åpenbart. Sånn går det når man er litt "elektriker" på fri hånd, gitt. :)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!