torsdag 19. mars 2009

Vanedyra..

Hjelp! Husmor er i ferd med å skape sine barn til noen ordentlige vanedyr. Vi tok en litt annen bilvei hjem i dag. Det resulterte i en laaang rekke spørsmål om hvor og hva og hvorfor vi kjørte som vi gjorde. Verden var plutselig blitt et forvirrende sted! Det sies jo at barn har godt av faste rutiner, men det spørs om det har gått litt over stokk og stein med vanedannelsen her, altså...

5 kommentarer:

 1. Jaja, vaner ække feil, men jeg skjønner hva du mener..
  Jeg forsøkte eksempelvis å kjøpe sånn sukkerfri ketchup for noen mnd. siden og jeg hører om det enda... fra Lillebror - han var heeelt himmelfallen over hva jeg NÅ hadde funnet på!

  SvarSlett
 2. Må smile litt fordi jeg kjenner meg igjen. Har det samme her,det skal ikke mye til i endrede vaner før det blir reaksjoner. Det er bare å komme med en ny middagsrett det,så ramler hele verden sammen:)

  SvarSlett
 3. Det var noe kjent med det der... Mine har etterhvert innsett at mor er hakket mer eventyrlysten enn far,men det skal helst være som vanlig ja.

  SvarSlett
 4. Prinsesse: kjente han forskjell på smaken, eller leste han på flaska? Trodde ikke barn tenkte på at det skal være sukker i ketchupen? :)
  Anonym: nye middagsretter er jo veeldig skummelt, da! Tenk om det smaker helt annerledes! :)
  Fru Storlien: Vanlig er også bra, men jommen er det deilig å bryte rutinene. Bra at du er mer eventyrlysten enn mannen, men det setter han sikkert pris på? :)

  SvarSlett
 5. Vet du at han kjente det på smaken..
  FAKTISK - jeg hadde nemlig hatt på ketchup alt på pølsa hans og da sa han, hva er galt med Ketchupen? og jeg sa at det bare var ny flaske..neeei sa han å så i kjøleskapet: Mamma, hva har du funnet på nå da? den har jo grønnkork! Den er feil...

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!