søndag 14. august 2011

Rollebyttesøndag

Mor er hjemme for å fikse hus&heim.
Inkludert beising av terassegulv dersom det tørker opp i løpet av dagen. 

Far er borte med jenter på Tusenfryd. Fordi han hadde lovt det i et ekstremt svakt øyeblikk.

Mor orka ikke tanken på å besøke enda en aktivitetspark i løpet av sommeren 2011. Det må holde med Fårup, Aalborg Zoo og Legoland. Samt utallige turer til vårt lokale utendørs badeland.
 


God søndag, alle sammen! Hva gjør dere i dag? Dette er én av mange årsaker til at jeg ikke er spesielt begeistra for sånne parker. Ventetid, kø, atter kø. Bildene illustrerer hvor lenge vi stod i kø for å i det hele tatt å kunne komme innenfor dørene til det forgjettede Legoland i sommer. Jeg eier ikke tålmodighet med slikt.

4 kommentarer:

 1. Jeg sitter og nikoser meg på den siste feriedagen min! (Det vil si vaske klær, rydde, planlegge og ordne...)

  SvarSlett
 2. Den Legoland-køen sto vi i også tidligere i sommer.
  Jeg gjør minst mulig i dag, energien er på bunn.

  SvarSlett
 3. Ååå... jeg har stått opp tidlig og smurt frokost, sett barne-tv, laget vaffelrøre, vasket flere maskiner med tøy, tatt ned og brettet og lagt på plass de jeg vasket i går, stekt vafler, vært ute og lekt med barnet og naboer på lekeplass, tømt og fylt oppvaskmaskiner, laget middag (lam og grønnsaker), skiftet sengetøy, laget kveldsmat og brettet og ryddet enda mer jævla tøy, bakt brød, sett tv - og nå har mannen (som ikke virker denne helgen) - tatt med ungen for hårvask og dusj og legg. Tilfredsstillende med at det en søndag er pent og ryddig her og så er resten av sjokoladen fra i går min.

  SvarSlett
 4. Høres ut som en arbeidsfordeling etter min smak. Heller det å beise terrassegulv enn å reise til de ?#%%%¤"% fornøyelsesparkene. Hvis det ikke er Liseberg da.

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!