fredag 5. august 2011

Hva er sommer?

Ja, da. Selv om vi vet at august også er en sommermåned, er det vel ikke til å komme forbi at flere av oss nå tenker at sommeren er litt på hell. Konklusjonen her i huset er vel at det har vært en fin sommer, til tross for at det kanskje ikke har vært den beste sommeren ever.  Vi har hatt noen fine turer, vi har hatt tid til å gjøre noen nødvendige praktiske gjøremål, vi har spist godt, sovet godt, fundert litt på framtida.

Men hva er det egentlig som sikrer den gode sommerfølelsen? Det lille ekstra som som gjør at du kan si at det har vært en kjempefin sommer? Kort sagt: hva er sommer for deg?

Er det å spise ute i det fri? Er det å høre på Reiseradioen? Er det å bade - masse? Spise is? Sykle en tur? Feriere i utlandet? Sole seg? Spise jordbær?


Bilde fra Morguefile

Fyr løs. Jeg er spent på å høre hva som sikrer deg den gode følelsen.

5 kommentarer:

 1. Sommer er å være på farta, pakke inn og ut og helt på tampen, når lærer'n har kost seg i mange uker, tenker hun at det kanskje, kanskje skal bli bittelitt godt å begynne på jobb igjen.

  SvarSlett
 2. Lyse, lange kvelder, skolefri for barna, mengder av jordbær og bringebær, noen dager på et stille og vakkert sted med en god bok ...

  SvarSlett
 3. Vere på hytta,lese, varme kveldar med vin på verandaen, besøke alle sandstrendene her omkring, og bade!!Eg elskar å bade i sjøen, men i år har det blitt berre eit bad.

  SvarSlett
 4. Sommer for meg er vel mest det at det er sommervær - altså varmt og godt og lite regn. Er det dårlig vær, føler jeg med litt snytt.

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!