onsdag 31. august 2011

Har du Norges fineste bokhylle?

Det er NRK som skal kåre Norges fineste bokhylle, og du kan delta ved å sende inn bilde av akkurat din bokhylle. Jeg tenkte jeg skulle delta. Ikke fordi jeg tror at jeg kommer til å vinne, akkurat, men fordi slike konkurranser ikke blir spesielt morsomme dersom ingen deltar. 

Og det er mange spennende bokhyller der ute. Ta en titt og la deg inspirere! 
I samme konkurranse spekuleres det på om den kjente og kjære bokhylla kommer til å forsvinne i det e-bøkene etterhvert gjør sitt inntog i den norske heimen. 

Jeg sier som alltid: ja takk, begge deler. I alle fall enn så lenge. 

Og om jeg vinner 171,5 cm med bøker, blir jeg kjempeglad. Men jeg får et aldri så lite plassproblem. Den tid, den sorg.

Ha, ha! Norges fineste er den vel ikke, men den duger for meg. Fullstendig usystematisk og overfylt. Men jeg kommer aldri til å sortere bøker etter farge. Der går grensa for bibliotekaren!

4 kommentarer:

 1. Flott bokhylle, akkurat passe ryddig. Det skal synes at bøkene er i bruk. Om det blir for ryddig er det åpenbart at bøkene i hylla kun er for dekorens skyld.

  SvarSlett
 2. Ser akkurat ut som bokhyller skalø. Nytt, gammelt, ser ut som den brukes.
  Vi har for tiden en bokhyllediskusjon her hjemme... vi får vel se hvem som går av med den seieren.

  SvarSlett
 3. Vi pakker ned bøker for harde livet. Fordi vi skal flytte. I nyhuset skal vi ha en hel vegg med bokhyller, helt opp til taket. (Og det er høyt under taket:) Så jeg grubler på vhordan vi skal gjøre det - tenker på å kappe av en Billy-hylle og sette den oppå en annen.Men så er det bredden, da, vet ikke helt hvor mange det blir plass til. Men vil liksom at hele veggen kun skal være bøker. Dette ble en veldig interessant kommentar, men siden vi nå var inne på dette med bokhyller. Jeg skjønner heller ikke dette med å sortere etter farger. Hva når du får ei ny bok? Og er det ikke praktsik å sette bøker av samme forfatter i nærheten av hverandre?

  SvarSlett
 4. Du har jo ei fin bokhylle!! Og stoor!
  Vi har bokhylle, men dessverre har vi ikkje plass til nok bokhyller til alle bøkene vi har... (altså: vi har egentlig ikkje plass til alle bøkene vi har...)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!