tirsdag 2. august 2011

For den som lurer

Et førerkort anno 2011 koster sånn ca 19 000,- kroner, forutsatt at du har øvelseskjørt en smule, ikke trenger haugen av timer hos kjøreskole og ellers er kald og rolig når det gjelder. Fra og med i dag er vi én til her i huset med den berømte lappen. Bare så synd at den unge innehaveren ikke har planlagt å bli værende her så mye lenger. Og jeg som tenkte jeg skulle få sjåfør til diverse gjøremål framover.3 kommentarer:

  1. Ja, det er en dyr fornøyelse! V har ei som skal ta sine kjøretimer til våren. Vi får satse på en hel haug med øvekjøring, for å begrense timene så godt som mulig. Uansett; gratulerer med den ferske lappen. Stas!

    SvarSlett
  2. Ja akk, vi har to som er begynnt, men er slappe med å fullføre. Og neste år har vi ein til som kan begynne å øvekøyre!

    SvarSlett
  3. Dyr fornøyelse, ja! Her har det ögså tatt tid å få seg førerkort, men det skyldes mest en litt rotete kjærelærer og utrolig lang ventetid hos Biltilsynet.

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!