onsdag 17. august 2011

Omdømmebygging

Så idyllisk er det i Myra at selveste Felleskjøpet har bestemt seg for å lage sin neste reklamesnutt akkurat her. Felleskjøpet trenger vel all den gode reklamen de kan få i disse dager, men denne reklamefilminspillingen var uansett bestemt lenge før den 22. juli. Så neste gang dere ser reklame for Felleskjøpet på TV så vet dere hvor vi bor. Se etter en haug med traktorer som kjører nedover et jorde. 

Enkelte naboer har lånt ut hus og hage for anledningen. Filminnspillingen varer fra morgen til kveld, og gud vet hvor lenge de skal holde på. Det er, når sant skal sies, litt ståkete å ha et crew fra Fantefilm hengende rundt seg 12 timer om dagen. Egentlig har ikke jeg vært her så mye de siste dagene, men allikevel. Det rapporteres om hauger av traktorer på smale veier. Samt en del bromming.
5 kommentarer:

 1. Nei, så aritg. De er nemlig på mitt jord, i min gate og i skrivende stund står det en grønn John Deere og durer utenfor. Ungen kom nesten for sent i bursdag i sted fordi vi ikke kom ut mellom alle traktorene :-)))

  Hei, nabo!

  SvarSlett
 2. Ja, Felleskjøpet trenger vel noen oppturer i disse dager...Spennende med filminnspilling!

  SvarSlett
 3. Da gjenstår det bare å se hvor lang tid det tar før noen sarte sjeler skriker opp om at Felleskjøpet tillater seg å reklamere for hint og annet, da.

  SvarSlett
 4. Ok, skal sjå etter traktorer, noko eg aldri ser etter elles;)) Artig!

  SvarSlett
 5. Må nesten begynne å se på TV igjen eg da! Og reklame... :)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!