søndag 21. desember 2008

Nå drar vi...

eller i hvertfall i morgen klokka 9. Det er ikke akkurat førjulskos som preger heimen nå i kveld - fullt kaos som vanlig. Vi må huske alle våre ting å gjøre før-ferien punkter, selvsagt, i tillegg kommer alle julepakkene og tur innom posten, som vi glemte i kaoset i går. Alle illusjoner om at vi egentlig var godt forberedt har gått fløyten, de siste julegavene er fremdeles ikke pakket inn, og kvelden er ennå laang. I morgen bærer det avgårde - 60 mil på svingete og isete veier, med jublende unger i baksetet og mer eller mindre fornøyde foreldre i forsetet..
Så nå er det bloggepause. Etter planen returnerer vi om en uke. Mia i Myra takker for oppmerksomheten og ønsker dere alle en riktig god jul!

3 kommentarer:

 1. Jeg rakk visst aldri å ønske dere god tur, så jeg får heller håpe at dere kom dere vel fram og ønske dere god tur tilbake! Ha en fortsatt god jul! :o)

  SvarSlett
 2. Hei! Håper dere har hatt en strålende jul på tur! Gleder meg til du kommer tilbake og oppdaterer bloggen din:) Håper dere får en nyttårsaften helt etter deres ønsker!

  SvarSlett
 3. Takk for det, søte, snille, dere!
  Vi har hatt det veldig fint så langt, og håper at det fortsetter i samme gate: fremdeles noen dager igjen.. (men det blir veldig hyggelig å se dere igjen, altså!!)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!