torsdag 18. desember 2008

Psst! Nå har vi juksa litt...

(et ganske tradisjonelt juletre, vi har hverken designstjerne eller tematre.. Men det funker fint for det!!)

Her i Myra har vi så langt holdt oss til tradisjonen som har vært å pynte juletre på lille juleaften. Men for å være ærlig, så har det bare vært en post på programmet som heter "tusen ting vi må rekke før jula ringes inn". Når sant skal sies, så har det ikke alltid vært kos. Så i år har vi fått opp juletreet noen dager før, slik at vi kan glede oss over det før vi reiser bort i jula. Og du skal ikke se bort i fra at vi gjør det slik neste år også. For i går hadde vi både tid og overskudd til å glede oss over pyntingen sammen med jentene...

5 kommentarer:

 1. Koselig tre! :) Kos dere masse i jula alle sammen! Klem

  SvarSlett
 2. Takk for det, Tea! Og takk det samme! Vi sees i 2009 :)

  SvarSlett
 3. Det er bare å jukse..
  Vi skal jukse i år vi også for han jeg deler avisa med skal reise i nordsjøen den 22. så da pynter vi likegodt den 21. på den måten blir det litt julestemmning på ham også..


  Forresten er det selvsagt bare å legge meg til!!

  SvarSlett
 4. Til HKH: Ja, da er det i alle fall ingen grunn til å vente :)Men en eldre kollega på jobben ble helt sjokkert i går, da jeg fortalte han at vi allerede hadde pynta treet- det gikk da bare ikke an?
  Håper dere får en fin jul, til tross for bortreist mann.. (men dere er kanskje vant til det?)

  SvarSlett
 5. Jada vi er vant med det tross alt, så det går greit.. Er nok værst for den stakkar`n som sitter på Platform mens vi andre koser oss med tre og presanger og besteforeldre og alt som hører med..
  MEN, det er bare hvert 3. år så vi får bare manne oss opp!
  God Jul til dere også, jeg følger med å leser vet du...

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!