mandag 1. desember 2008

Julekalender - del 1

1. desember er her, og julekalenderen hang på plass i dag morges. I år har husmor fått god hjelp av husfar til både å kjøpe 48 lure ting - og ikke minst å pakke dem inn. De av dere som gjør det samme som oss, vet at det er litt av en jobb! På det meste har vi vært oppe i 24X3 her i huset, men nå har storebror blitt så stor at andre kalendere er mer stas. Den gamle nissekalenderen har vi nå pensjonert. Han har fått gjort tjeneste i allefall 13 år, og er både skjev og skakk og vanskelig å henge opp ting i. Den nye løsningen er atskillig enklere. Oppheng for kaffekopper på kjøkkenet blir plutselig en fin, fin kalender. Og det er mye lettere å henge ting opp i den! Vi er fornøyd, og det var visst jentene i dag morges også..

(en ekte husfar med sitt eget lille nisseverksted og et høvelig glass rødvin..)


(Ta-da! Ble jo ganske bra, det!)

2 kommentarer:

  1. Så smart! Og så flott det ble. Ikke dumt, ikke dumt.

    SvarSlett
  2. Takk for det! Fikk idéen fra et eller annet interiørblad der de hadde brukt en gardinstang. Men det hadde vi ikke her i huset, så da tar man det man har..
    Og så er jeg så fornøyd over å få hengt opp en lyslenke uten at husfar rynker på nesa.. (he, he!!)

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!