fredag 19. desember 2008

"Menn som hater kvinner"

Filmen har premiere i Sverige 27. februar. Det blir spennende å se om skuespillerene leverer i denne filmen som er basert Stieg Larssons første bok, "Menn som hater kvinner". Den var i alle fall spennende nok!

Nb! Litt sterke scener i dette klippet her altså. Beklager å måtte forstyrre julefreden.. PS! Du bør skru av musikken i bloggen, før du setter i gang klippet. ("stopp-knappen") finner du nederst på sida!)

3 kommentarer:

 1. Åh, som jeg gleder meg til filmen. Dette så veldig bra ut!! Jeg fikk frysninger faktisk. Forresten så har jeg bok nr. 2 som jeg har lånt av deg. Jeg har begynt på den for lenge siden, men kom liksom aldri helt i gang. Jeg MÅ få lest den nå i jula. Håper det er greit.
  Anita

  SvarSlett
 2. Ja, tror dette blir en god film, - da er det en unnskyldning for oss til å komme oss på kino igjen, vet du! Har ikke akkurat savnet den boka, bare behold den så lenge som nødvendig du! :)

  SvarSlett
 3. Mannen har fullstendig abstinenser etter at han ble ferdig med den siste lydboka. Han gleder seg nok veldig til filmen. Jeg kommer vel alltids til å ta følge med ham på kino... ;o)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!