søndag 14. desember 2008

Hurra for forskjellene!

Det er noen naboer i Myra som har tatt helt av med julepynten i år. Utendørs. Husmor kjenner dem ikke, så hvordan det er innendørs, vites ikke. Første gang vi kjørte forbi var det like før vi havnet i grøfta. Husmors første, umiddelbare tanke var: "Er det mulig?" Lille A på sin side syns det var "nuuuudelig" og "kan vi ha sånn, mamma?" Storesøster var litt betenkt, mens storebror bare rista på hodet. Huset er nemlig pyntet fra topp til tå med tre meter høy nisse, lys og lenker i all slags farger (overhodet ikke noe system på det, heller) lysende reinsdyr og snøballnisse i kule. Og mye mer.

Men nå har vi vent oss til det, og husmor kjenner faktisk at hun blir litt glad når hun kjører forbi. Glad for at noen tør å ta den helt ut, uten å tenke på at det skal være harmoni og design og sånn. Bare rett og slett litt kitchy. Og lille A er fremdeles vilt begeistret - faktisk er det dagens høydepunkt på veg til og fra barnehagen!!
(dette bildet har vi sneket oss til å ta natt til lørdag..)

4 kommentarer:

 1. Ha ha, det er utrolig at noen faktisk setter av tid til å stæsje så fælt også:o) Det er jo litt deilig som du sier at noen tør.

  SvarSlett
 2. Jeg er helt enig med deg!
  Artig noen noen tørr å stikke hodet frem uten tanke for hva andre synes og mener..
  For lekkert er det jo helt klart ikke!
  Vi har noen sånne hus i Sandefjord også, og det som er greia er at det er så morro å kjøre forbi når 1. desember nærmer seg for å se hva de har funnet på i ÅR liksom og har det kommet noe mer pynt enn i fjor osv.
  Også er det som du sier: ungene fryder seg over det og det er alltid gøy.

  SvarSlett
 3. Jasså, så det var her du havnet etter julebordet! Ha ha!

  SvarSlett
 4. Hei, alle sammen!

  Opppdatert informasjon! I dag morges var julepynten tatt delvis ned.. (sukk) Skal tro om det var noen naboer som hadde klaget?
  Uansett: det var moro så lenge det varte..
  Og Snåta! Jeg vil vel ikke si at jeg akkurat havnet der, men det var bare så altfor fristende å ta det bildet når det var mørkt i huset... Kan jo ikke akkurat stå der på kvelden å ta bilde heller.. (knis..)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!