torsdag 18. desember 2008

Til alle nissemammaer!

Gode råd fra en travel nissemamma til en annen! Bruk dem om du vil!

1) Skriv liste. Planlegg hvem du skal kjøpe til og hva du skal kjøpe. Sett gjerne opp alternativer. Finner du ikke førstevalget, så hopp elegant over til nr. to. Ingen grunn til å bruke opp mesteparten av din tilmålte tid på én eller to gaver..
2) Parker ungene på skole, SFO, barnehage, nissefar eller hos naboen. Ikke ha dårlig samvittighet. De har det sannsynligvis bedre der, enn å løpe sammen med deg på et overfylt og varmt shoppingsenter.
3) Og apropos varmt: kle deg etter forholdene! Tynn jakke dersom du handler inne, og gode sko. Gjerne joggesko. Dette er ikke tida for å trippe rundt med skyhøye boots og elegant ullkåpe.
4) Ta deg en pause! Drikk kaffe Latte og og spis noe godt til. Husk, uten mat og drikke osv.. Og drikke er det greit å ha på resten av turen også. Kildevann eller Farris er å anbefale!

(Her er nissemors pausemat i dag. Kaffe Latte og kanelscones.. mm!)

5) Det siste høres kanskje teit ut, men du verden hvor effektivt det kan være.. Ha med ryggsekk! Dytt posene oppi der, i stedet for å bli skjev på den ene sida! (Det siste rådet hadde denne nissemammaen glemt i dag. Det angret hun bittert på når hun slepte rundt med alle posene..)Lykke til, alle nissemammaer! Husk å puste, sånn innimellom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!