tirsdag 30. desember 2008

Så langt, alt godt!

(spent liten frøken foran alle gavene)


Da er julefeiring anno 2008 nesten fullbragt. Vi kom hjem i forigårs, og dagen i går gikk med til å bringe orden i kaoset.. Klær som skulle vaskes, nye gaver skulle finne en plass, mat skulle handles inn osv. Det er alltids noe å gjøre...

Jula har blitt tilbragt i Ålesund. Der var det null julestemning i form av opp til 10 plussgrader og grønne busker. Men sånn er det. Vi hadde det koselig for det! Takk til alle gode venner i Ålesund som tar i mot oss når vi kommer og disker opp med både det ene og det andre. Vi er heldige som har dere der oppe i tillegg til egen familie! Og takk til "veikroene" på Lillehammer som tar i mot oss når vi kjører til og fra. Det gjør turen så mye, mye bedre...

Og vi har holdt oss friske, bortsett fra at lillesøster har pådratt seg en forkjølelse. Men det kan vi leve med, for dette er den første jula på veldig lenge at vi har unngått alle disse klassiske sykdommene som har en tendens til å dukke opp i jula. Videre må vi takke for alle gaver som vi har fått - mye fint, noe rart, noe overraskende og noe som antagelig byttes inn igjen.. (til tross for husmors dårlige samvittighet - er det egentlig god skikk å bytte inn gaver som man ... kremt.. strengt tatt ikke liker eller har bruk for?)
(Årets mest overraskende: en lekker Compaq til husmor. Men husfar brøt avtalen om at vi ikke skulle kjøpe dyre gaver til hverandre i år.. Han fikk en genser....)

(Årets etterlengtede: Hurricane lyslykter fra Menu...)

(Årets best mottatte: lille A eeelsker sin snakkende "Little Pony")

(Årets koseligste: hjemmebakte småkaker i lekker innpakning..)


(Årets mest kryptiske til husfar fra mammaen med påskriften:" i disse harde tider må det spares." Akkurat. Så da drikker vi vel en halv flaske vin, da...)

(Årets mest etterlengtede II: åååå, det var jammen bra, for nå trengte jeg neglelakk. Sitat:I, 8 år...)

2 kommentarer:

  1. åååå det ser ut som om du hadde en inbringende jul..
    Gubben min og jeg var enige om at vi ikke skulle trå til med fancy julegaver i år vi også siden vi tross alt var i London ALENE i begynnelsen av desember.
    Han klarte egentlig ikke å holde seg til avtalen han heller MEN, han var "flinkere" enn husfar hvis en kan si det sånn!

    SvarSlett
  2. He, he! Det er visst vanskelig å holde seg til slike avtaler, åpenbart! Men vi får se om det vanker en overraskelse eller to i løpet av 2009 for den gavmilde husfaren!

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!