mandag 15. desember 2008

Julegavetips!

Usikker på hva du skal finne på i gave? Bøker er ofte en god løsning (om enn noe dyre..) Disse bøkene har husmor festet seg ved i det siste:

Til de minste:

Jujja Wieslander: Mamma Mø og Kråka feirer jul

Det er langt mellom hver gang det kommer en julebok det er verdt å nevne, men dette er virkelig ei bok som gir deg den gode, gamle julefølelsen! Følgesvennene Mamma Mø og Kråka feirer jul sammen, og her får du både glitter og stas - til og med på kua! Kjempesøt! (Lille A får denne i gave av oss, hun bare vet det ikke, selvfølgelig!)

Til de mellomste:

Jo Nesbø: Doktor Proktors tidsbadekar

2. bok om Doktor Proktor, den rare professoren, og radarparet Lise og Bulle. Denne gangen er Proktor fanget i tiden, og Lise og Bulle må komme han til unnsetning. Professorens store kjærlighet, Juliette Margarin, spiller en ikke uvesentlig rolle i handlingen. Denne finnes også som digibok.

Til tenåringsjenta:

Robin Benway: Audrey, vent!

Skikkelig pageturner fra side 1. Audrey slår opp med kjæresten (vokalist i et fullstendig ukjent band) Han blir forbanna og skriver en sang, "Audrey, vent!". Det ene fører med seg det andre, sangen når hitlistene og Audrey får plutselig sine "15 minutes of fame" - uten å ha bedt om det.. Spennende, altså!!!

2 kommentarer:

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!