fredag 6. februar 2009

Fredag!

Travleste arbeidsuke i kvinnes minne er tilbakelagt, men du verden hvor gøy det har vært! Husmor har sammen med veldig gode og flinke kolleger vært med å arrangere "Ståsted 2.0" konferansen. Mer oppdatering kan leses etterhvert, når husmor får tilbake kameraet sitt. Når det verste adrenalinkicket har gitt seg litt ut på kvelden, så skal helga nytes i fulle drag! God helg, alle sammen! (Og på mandag er det atter en arbeidsuke med nye muligheter... )

6 kommentarer:

  1. Ja jeg skjønte det måtte være noe..
    Har vært innom deg hver dag i håp om at det skulle være noe nytt fra din kant.
    Sånn er det når man er opptatt!

    SvarSlett
  2. HKH: Ja, da skjønte du hvorfor det ikke ble så mye blogging fra denne kanten. Jeg skal oppdatere meg på hva som har skjedd hos deg og andre medbloggere litt senere i kveld. når jeg bare har fått huset litt i stand! Mye jobb= null husarbeid! God helg!

    SvarSlett
  3. Jeg har og vært og snoket og ventet=;-)
    Seminaret er vel overstått da skjønner jeg=:-)

    SvarSlett
  4. Hege: JA! Og det er så morsomt når det gikk så utrolig bra! :)

    SvarSlett
  5. Det er utrolig deilig og ta helg og kjenne at man har gjort en god innsats i uka som gikk:) Kos deg masse - sov masse, så ramler vi avgårde igjen på mandag;) Klem

    SvarSlett
  6. C-mor: takk det samme! Og "ramle avgårde" er et bra uttrykk!

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!