søndag 8. februar 2009

I jobbetåka

Ja. Det har blitt mye jobbing i det siste, både for far og mor. Og ja. Tankene er ofte helt andre steder enn det de burde være når man endelig er hjemme. Husmor begikk en aldri så liten tabbe her om dagen, da hun skulle holde rede på kommende ukes gjøremål: i sin lille dagbok presterte hun å skrive at husfar er borte fra mandag til tirsdag. Med fullt fornavn og etternavn på mannen. Snakk om å være forretningsmessig. Skamrødmen brant godt i kinna da hun innså sin tabbe. Men stillingen 0-1 i favør husfar varte ikke lenge. Her om kvelden satt husfar i sofaen og snakket om lillesøsters kommende bursdag. "Ja, nå er det ikke lenge til A har bursdag - da blir hun jo alt 4 år." .... ehm. (Til opplysning blir lille A 5 år.) Neste reaksjon: "ååh- men herregud, blir hun 5 år??? . Balansen er med andre ord gjenopprettet. Stillingen er 1-1. Jammen bra det er vinterferie snart!

8 kommentarer:

 1. Ha ha ha, hadde han spart seg for den siste kommentaren hadde det jo på en måte vært greit liksom=;.) Hi hi...

  SvarSlett
 2. Hehe, høytlesning og humring fra denne kanten! Men vi bør kanskje ikke le så høyt, vi som ikke klarer å huske riktig navn på riktig unge engang! ;o)

  SvarSlett
 3. Haha, nå ler jeg - dette var fornøyelig!
  Det er sånn med mannfolk vet du, at når de tramper i salaten - så tramper de i med begge beina heeeelt til knes!

  SvarSlett
 4. Haha, den var bra. De mangler liksom evnen til å ro seg elegant i land igjen!

  SvarSlett
 5. Haha, den var bra. De mangler liksom evnen til å ro seg elegant i land igjen!

  SvarSlett
 6. Det klarer vi jo ikke her i huset engang så det tar vi ikke så veeeldig tungt vettu...=;-)

  SvarSlett
 7. Heisann, damer! Ja, vi har vel alle våre pinlige øyeblikk når det gjelder både det ene og det andre. Men jeg må få presisere at også denne husmora følte seg rimelig teit da det gikk opp for henne at hun nå har begynt å nevne sin hjertes utkårede med både for- og etternavn!! :)

  SvarSlett
 8. ha ha, jeg har hørt historien om for og etternavn før og jeg ler like hjertelig enda jeg:D

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!