fredag 6. februar 2009

"Hold på en venn" og mer om De Lillos

Litt liveblogging fra sofaen i kveld. Grosvold på TV og De Lillos (en klar favoritt) synger en av sine nye sanger. "Hold på en venn, få blir igjen, en venn kan fort bli borte for godt når du glemmer han lenge nok". Så sant som det er sagt, altså! Husmor DIGGER DeLillos, (ikke minst på grunn av de gode tekstene) og sitter i skrivende øyeblikk med en intens trang til å bestille billetter til Rockefeller konsert den 27.mars..

Imens får vi kose oss med denne gamle klassikeren, som kan minne oss om at SNART, snart.. (spilles hver vår i Myra-huset, og da er stemningen på topp!)


7 kommentarer:

 1. Ja, ikke sant? Den er så naiv, men du får jo DEN gode feelingen!! :)

  SvarSlett
 2. Jeg blir gjerne med deg til Rockefeller 27 mars og synger VÅÅÅÅR! Den sangen er en evig gjenganger i "får den ikke ut av huet" repertoaret mitt, og den eneste som er fin og nynne på:)

  SvarSlett
 3. C-mor: da får vi se om det blir konsert etterhvert.. kontoen er litt for tom akkurat nå, gitt! :)

  SvarSlett
 4. Det var vel Rune som fikk meg til å skjønne at DeLillos var bra. Han er blodfan, he, he. Jeg så reprisen av Grosvold i dag, nydelig sang. Konsert frister veldig.
  Anita

  SvarSlett
 5. Anita: skal gi deg beskjed om vi bestiller billetter. Alltid morsomt å gå sammen med andre. Jeg forbinder DeLillos med sol og sommer, fest og det glade studentliv, mange gode minner, med andre ord! "Kokken Tor" og "Sveve over byen" er to andre favoritter!

  SvarSlett
 6. Ja, da må du si i fra!! Kokken Tor er en en udødelig klassiker. Mandarinskall er jo også veldig søt... Og selvfølgelig Hjernen er alene.
  Anita

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!