lørdag 28. februar 2009

Må bare si det..


Å rydde rundt på 16-åringens rom er bare et endeløst mareritt. Hva er det med gutter og orden, egentlig? Selv ikke husmor (som ikke er særlig huslig av seg) har aldri, aldri hatt et sånn reir av et rom. Ikke da hun var 16 år heller..

7 kommentarer:

 1. Du så kanskje på Fakta på lørdag i går? Med tittel: Mitt kjære rot? Hehe, vi satt iallefall og kikket oss rundt i stua og nikket gjenkjennende, vi... Handlet om mennesker som hadde et vanvittig rot, men allikevel grei kontroll og oversikt. (Laaang lenke): http://www.nrk.no/programoversikt/avansert/?p_otr_prog_id=KOID61006608&p_otr_sendedato=20090228&p_otr_anntid=22.10&p_otr_kanal=NRK1&p_knapp=Omtale&p_artikkel_id=0

  Forøvrig synes jeg en 16-åring får holde orden på kaoset sitt selv og at husmor skal gjøre koseligere ting enn å rydde på rommet hans! :o)

  SvarSlett
 2. Jeg har sett slike rom jeg...Jeg har jo tross alt vokst opp med en seks år eldre storebror og siden jeg møtte mannen i mitt liv så tidlig rakk jeg å møte broren hans mens han bodde hjemme hos mammaen på sitt svært rotete rom og etterhvert på hybel. Kan rapportere om et gulv fullt av blader, sand og klær hos broren min, noe tilsvarende hos lillebroren men der var det også tomme tallerkner med halvspiste skiver og sure kopper rundt omkring.Det som er så fantastisk er at de i dag har full orden (der kan kjærestene ta æren) og de har bemerket rot hos oss...DA lar jeg dem høre det!!!

  SvarSlett
 3. Heidi: så ikke programmet, har nok en gang gått glipp av noe, da skjønner jeg. Nå skal det sies at 16-åringen for det meste rydder rommet sjøl, det er bare det at hans og min oppfatning av "rydde" er vidt forskjellig. Og av og til må en husmor komme til for å få tatt de aller verste hybelkaninene, for de har en tendens til å formere seg gitt! Men husmor fikk lønn for strevet da kommentaren var: "det ser ut som det er vasket i hver en krik og krok, og det er liksom så LYST her.." Så han syns det ble fint, håper han kan ta med seg noe på veien.. :)

  C-mor: ja, da fortjener de å høre litt av hvert! Får håpe at de rydder litt sjøl, også, og at det ikke bare er kjærestene som steller og ordner.. :)

  SvarSlett
 4. Det er gutters lodd i livet det skjønner du...

  SvarSlett
 5. Å nei, vokser de det ikke av seg? Gutten på ti år har verdens verste roterom, jeg måker meg vei gjennom lego-prosjektene en gang i blant, og han må tvinges til basic rydding. Forresten, farne er ikke stort ebdre, han har bare færre ting...

  SvarSlett
 6. Prinsesse: jeg nekter for at dette skal være gutters lodd, for de må da lære på et eller annet tidspunkt at ikke alt skjer av seg sjøl? Håpe, håpe..
  Fru Storlien: jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men åpenbart har ikke vår 16-åring vokst det av seg, det har faktisk blitt verre og verre... Men husfar er ganske flink, faktisk. Det betyr at det er håp for din 10-åring, tross alt! Du får ta han i en liten "husmorskole"!! :)

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!