tirsdag 3. februar 2009

Why do all good things come to an end?

Nå bygger dem i Myra. Eller i alle fall på jordene. Digre gravemaskiner går døgnet rundt. Vi er usikre på hva de har tenkt til å bygge. Antagelig blir det enda flere (unnskyld!) sjelløse boliger i 5-millioners klassen som ser prikk like ut, og med tilsvarende lik hekk rundt. Vi liker det ikke. For i Myra har noe av det beste vært utsikten mot alle jordene. Om vi ikke har sjøutsikt, så har vi i alle fall hatt utsikt til flotte kornåkre. Og midt mellom jordene renner det en bekk. Den har sørget for et rikt og variert dyreliv. Rev, grevling, rådyr, og pinnsvin, for å nevne noe. Vi har hatt beitende Tine-kuer og unge hester i synslengdes avstand. Det spørs hvordan det går med faunaen nå. Nei. Vi liker det ikke.

Parallellen til den gamle barne-TV klassikeren er påfallende...

2 kommentarer:

  1. Jeg skjønner godt jeg at dere ikke vil ha opp en masse boliger midt på jordet...
    La faunaen bestå!!!!

    SvarSlett
  2. Ja, ikke sant! Jeg håper bare at balansen opprettholdes jeg, så får jeg vel heller lære meg å leve med en litt annen utsikt!

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!