fredag 27. februar 2009

Ukeslutt: Sturla, Daniel, skole og ski

(ukas søteste par, i alle fall! Foto: ScanPix)

Så var det sannelig fredag igjen. Dagene går farlig fort, selv om dagen har blitt 4 timer lenger (eller noe i nærheten) Dette har vært ei uke med de helt store begivenhetene:

1) "Norske talenter"-programlederen Sturla Berg -Johansen står frem som homofil, og knuste mangt et kvinnehjerte. "Jeg forstår meg ikke på kvinner" uttalte Berg Johansen i samme slengen. Det setter jo unektelig hans tidligere uttalelser i den (veldig) pålitelige kilden seher.no i et helt nytt perspektiv.
2) Sverige får sin prins Daniel av Vãstgötaland, og Victoria fikk endelig tillatelse til å gifte seg fra pappa Knugen. "Jeg er gjennomlykkelig" uttalte Victoria. Det skjønner vi godt. Etter maaange år som kjærester med treningsinstruktøren Daniel er hun helt sikkert i veldig god form også. Vi tørker tårene og roper "hurra" for Victoria og Daniel!
3) Alexander Rybakk gikk i bakken etter GP-seieren. Samtidig stod Fairytale-kjæresten fram på forsiden av landets seriøse aviser og uttalte at "jeg var kjæresten til Alexsander, men det er veldig mange år siden, altså.
4) Norge tok bare bronsje under kombinert-lagrennet i årets VM, og måtte se seg slått av både Japan og Tyskland. Ærlig talt - bronsje! Det er vel ingenting å fortelle om til fremtidige barn og barnebarn..
5) På de mer hjemlige trakter kan det berettes at heldagsskolen i Skedsmo kommune skrinlegges. Det koster for mye, må vite. Heldagsskolen var en av fanesakene til Skedsmo AP i forrige valgkamp. Selveste statsministeren kom på besøk for å beskue skolen vår og de flotte barna som var så heldige at de fikk gå på heldagsskolen. Men nå er det slutt. Vår tiltro til de lokale politikerene bleknet litt i samme slengen.

Etter en så begivenhetsrik uke er det sannelig bra at det er fredag igjen! Håper at dere får en fin, fin helg!

2 kommentarer:

  1. Greit med en ukesoppsummering! ;o)

    SvarSlett
  2. Ja, ikke sant du føler deg opplyst og klar for lørdagens familiequiz nå? :)

    SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!