tirsdag 10. februar 2009

Da våren kom til Lillestrøm

Det skal godt gjøres å skape sånn varme som Vamp gjorde i Lillestrøm Kultursenter i kveld. Og la det bare være sagt med en gang: Vamp er et fantastisk liveband! De kommer enda bedre til sin rett på en scene enn på en cd. De har, etter mange år, et fantastisk reportoar som rommer det meste, fra det mest sakrale hvor du bare sitter og lytter henført mens hårene stritter på kroppen, til det mest rocka, hvor det meste er lov, og alt bare klaffer. De skaper lydbilder som ikke ligner noe annet du tidligere har hørt, og du bare vil ha mer, mer, mer. Husmor er nyforelska. Takk til Heidi som ble med som min date i kveld, dette var tirsdagskveld med sus! Og så vil vi bare si til den mannen vi møtte på vei ut: Vi er strengt tatt ikke enige i at Celine Dion i Las Vegas kunne være hakket bedre enn dette. Las Vegas vs Lillestrøm? I kveld var valget enkelt.

3 kommentarer:

 1. Ja jeg har sagt det før: Din heldig gris!
  Godt å høre at det svarte til forventningene da og vel så det, dersom du er så og si forelsket på toppen av det hele!!

  SvarSlett
 2. Jeg har en her hjemme som er ganske så misunnelig på den fantastiske konserten vi var på! Men det har han bare godt av! :oD På den annen side, jeg hadde ikke hatt noe i mot å gå på konserten én gang til og de er jo på turné... ;o) Og jeg er helt enig med deg. Hva er vel Celine mot Vamp??

  SvarSlett
 3. Prinsesse: ja, det var bare toppers! Gled deg til sommeren :)
  Heidi: Takk for følget! Glad for at du likte det like godt som meg!!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!