fredag 16. september 2011

Vi har fått friheten tilbake!

Som lykkelige eiere av Bosch Free´e -  sitat: "Med hele 15 meters rekkevidde kan du nå det meste av huset fra én enkelt stikkontakt. Bosch Free´e har et lekkert retro-design og er både en god og stilig følgesvenn under rengjøringen". 


Av og til kan vel enkel husmorlykke kjøpes for penger. Med slange i Burberry-lookalike. Si at dere ble litt misunnelige nå? 

 God støvsugehelg, folkens!

5 kommentarer:

 1. Jeg vil ikke ha ny støv suger! Ellers takk!
  God helg! ;-)

  SvarSlett
 2. Hihi! Støvsuging høyrer nok helga til, ja! Pleier å støvsuge søndags morgon, rikeleg med chipsrestar på golvet i stua då ;)
  God helg!

  SvarSlett
 3. *Kremt* - ikke helt, men vil gjerne ha en støvfri stue!

  God helg!

  SvarSlett
 4. Husmorlykke for penger er undervurdert. Min husmorlykke som kommer sånn hver tredje uke, er den eneste som bruker min Bosch perlemorshvite støvsuger. Vi bruker ikke den selv, men lader den velvillig til ekstern hjelp.

  Det var en kul frihet du hadde der, likte slangen altså!

  SvarSlett
 5. Fin ja, grattis. Gøy å shoppe! Skjønner jeg må sette pris på å ha en mann som ser fornøyd ut når han kobler inn sentralstøvsuveren han sjøl har montert. Min manglende entusiasme for prosjekt sentralstøvsuger fikk nemlig den effekten. Fint slik;)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!