tirsdag 13. september 2011

Sniktitt på en skuffa bloggers fjesbokstatus

Fy. En valgdeltakelse på bare 62,5 % er skikkelig dårlig og svært skuffende etter sommerens hendelser. Er det virkelig så mange som ikke bryr seg om hva slags samfunn vi skal skape sammen? Mer enn noe burde jo hvertfall lokalpolitikken engasjere, all den tid kommunens politikere i stor grad får bestemme hvordan ditt lokalmiljø skal være. Skoler. Ungdomsklubber. Bibliotek. Idrettshaller. Helse. Eldre. Er ikke dette viktig for folk flest? Sånn. Måtte bare si det. I dag er jeg skikkelig skuffa.
 

6 kommentarer:

 1. Det er dårlig! Dog skal det sies at det later til at kapasiteten til å ta i mot velgerne har vært litt liten rundt omkring, i hvertfall i følge en god del nettaviser. Mange har måttet snu fordi de ikke har hatt mulighet til å stå i lange stemmerkøer.

  SvarSlett
 2. Ja, det var skuffande lavt!

  SvarSlett
 3. Jeg ble lurt av radioen, jeg! :( Jeg hørte på P4 at stemmelokalene var åpne til klokken 21, så jeg planla å gå og stemme etter leggetid for barna, klokken 20. Det var for sent, for i alle fall hos oss stengte de klokken 20! :/ Jeg ble skikkelig irritert på meg selv, hvorfor somla jeg meg ikke til å stemme på nettet en av de hundre gangene jeg tenkte jeg skulle gjøre det?! :(

  SvarSlett
 4. Jeg synes også at valgdeltakelsen var overraskende lav.

  SvarSlett
 5. Eg hadde ikkje trudd det... Så lenge var folk engasjert etter 22/7...
  Trist!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen kommentar, men ikke har egen blogg: Velg "Navn/nettadresse" istedet for "Anonym". Skriv inn ditt eget navn eller nick, nettadresse er ikke nødvendig.

Og takk for at du kommenterer, ikke noe gjør en blogger mer fornøyd!